Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Vraag hieronder de Kiekeboebox aan

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kindje! Speciaal voor jonge ouders hebben wij een box samengesteld vol producten die je nu goed kunt gebruiken!

Is jouw kindje maximaal 2 maanden oud en ontvang je de folder van PLUS? Dan kun je via onderstaand formulier de Kiekeboebox aanvragen. Haal binnen drie weken met het geboortekaartje/bewijs van geboorteaangifte en de bevestigingse-mail de Kiekeboebox op bij de geselecteerde PLUS.

Woon je in België of Duitsland? Dan is het helaas niet mogelijk om de Kiekeboebox via deze pagina aan te vragen. Neem in dat geval contact op met jouw PLUS om te bespreken of en wat de mogelijkheden zijn.

De gegevens van jouw pasgeboren kind(eren)
Geboortedatum
dd-mm-jjjj
Jouw gegevens

Het adres van de aanvraag voor jouw Kiekeboebox moet overeenkomen met het adres op jouw geboortekaartje/bewijs van geboorteaangifte.