Jaargang 4, nummer 3 - maart 2019
 
 
  PLUS | verantwoord Verantwoord nieuwsbrief  
 
 
We zijn vandaag voor het 5de jaar op rij verkozen tot Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. En daar zijn we super trots op! Dankjewel. Want een betere wereld, daar werken we samen aan.

Eerder deze week presenteerden wij ons jaarverslag over 2018. Net als vorig jaar besteden we in dit verslag - vanaf pagina 27 - uitgebreid aandacht aan de ontwikkelingen en onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. Bovendien worden onze MVO producthelden uitgelicht. Kortom: de moeite waard om te even bekijken. Ook de ‘groene’ info op onze website is weer up-to-date. En natuurlijk vind je zowel online als in het verslag onze doelstellingen voor 2019. Want we blijven ons ook dit jaar iedere dag, samen met jou en andere partners, inzetten voor een betere wereld. Wij gaan ervoor.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,
Het PLUS Greenteam
Debbie, Eric, Ingmar, Liesbeth, Peter, Sepha, Rendy en Rowell
 
PLUS ondertekent Plastic Pact
5de jaar op rij Meest Verantwoorde Supermarkt
Wij zijn vandaag voor het 5de jaar op rij verkozen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Met een gemiddeld rapportcijfer van 7,47 behaalden we wederom de koppositie in het Duurzaamheidsonderzoek van GfK, in opdracht van Foodmagazine. Bij PLUS staan we voor Goed Eten. Het liefst lekker én verantwoord. Wij zijn gedreven en voelen ons verantwoordelijk voor een gezondere en betere maatschappij. Niet alleen vandaag, maar ook voor morgen. Wij zetten ons hier ook in 2019 graag voor in. Want wij vinden dat iedereen het verdient om goed te eten.
 
Highlights MVO-beleid PLUS 2018
Highlights MVO-beleid PLUS 2018
 
 
 
 
  Wil je deze e-mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.  
 
  Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op Youtube   Volg ons op Instagram       PLUS