Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Zorg met ons voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar

Fan van PLUS? Denk en praat mee!
Door het samengaan van Coop en PLUS is een nieuwe coöperatie ontstaan: PLUS U.A. Hierin werken de leden - zelfstandig supermarktondernemers en consumenten - samen om PLUS nog krachtiger te maken en meer voordelen te realiseren. Met elkaar zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar.

PLUS is nu de derde grootste servicesupermarkt van Nederland met meer dan 550 supermarkten en een omzet van circa 5 miljard euro. De organisatie biedt werk aan ruim 40.000 medewerkers.

Betrokken leden met inspraak kenmerken een coöperatie. Binnen de Coöperatie PLUS U.A. hebben ruim 400 ondernemers en 50 consumenten een stem in de besluitvorming. Zij vormen samen de Algemene Leden Vergadering. Wil jij ook je stem laten horen? Er is plek voor een aantal nieuwe consumentleden.

Bijeenkomsten consumentleden

Als consumentlid kun je informeel en formeel invloed uitoefenen en tel je echt mee.

Alle leden komen één keer per jaar centraal in het land bij elkaar voor de algemene leden vergadering. Daarnaast zijn er naar verwachting twee à drie thematische bijeenkomsten met de consumentleden waarbij altijd directie- en bestuursleden aanwezig zijn. Bijeenkomsten vinden meestal plaats op dinsdag of donderdag, tussen 16:00 uur en 19:00 uur.

Tot de formele taken behoren:

  • Het benoemen van de bestuursleden
  • Het vaststellen van de jaarrekening
  • Het verlenen van decharge aan bestuurders voor het gevoerde beleid
  • Goedkeuren en besluiten tot wijziging van de statuten


Meld je aan!

Ben jij:

  • 18 jaar of ouder;
  • Positief kritisch;
  • Communicatief vaardig;
  • Een teamspeler;
  • klant bij PLUS
  • Actief (geweest) in buurt- of verenigingswerk of heeft dat je interesse?Dan zijn we op zoek naar jou!

We verwachten dat je voldoende tijd hebt om deel te nemen aan de bijeenkomsten en op de hoogte te blijven van de door PLUS verstrekte informatie. Je ontvangt voor je deelname een bescheiden financiële vergoeding. Ook is het mogelijk om opleidingen te volgen die je helpen bij de invulling van je rol.

PLUS streeft naar een consumentledenvertegenwoordiging die een evenredige, kwalitatieve en representatieve afspiegeling vormt van haar klanten. Kandidaten, hun partner of familieleden in de eerste of tweede graad mogen niet werken bij PLUS, de werkmaatschappijen van PLUS of bij een toeleverancier.

Interesse?

Meld je aan en we nemen binnen een week contact met je op. Meer weten over PLUS? Kijk op plus.nl